Rental

You don't have to choose between being gentle or being fierce. Both exist in nature and both exist in you.

de Sybian is een van de bekendste vibrators die er is, en dat is met een reden. het is ook de beste. het is een zitje waar mevrouw op plaats kan nemen voor een rit om niet te vergeten, en met 2 controle knoppen is er ook zeker een achtbaan van te maken.

daarnaast hebben wij ook de Jack. onze refurbished hand held vibrator. wat vergelijkbaar is met een mini-sybian voor de op de pols. waar door je hand en vingers het trillende element worden door dat je beter voelt wat je doet ben ook beter in contact met je partners ervaring, daarnaast geeft het de vrijheid die alleen je vingers kunnen bieden, zacht strelen of harder, vasthouden of zelfs knijpen, met de jack heb je hoe dan ook de magic touch. 

Custom build Kinkstalations

“Met stijger pijpen kunnen veel dingen gebouwd worden, een custom andreaskruis wat makkelijk op te bergen is tot constructies die de hele kamer tot een play room omtoveren. wat u bedenkt zullen wij bouwen”

Dit kan voor een particuliere party’s, prive get together, weekendje weg in de ardennen? wij toveren zo een paar ruimtes om tot Fiercely sexy playrooms.

Ook kunnen we jou locatie of club voorzien van geschikte materialen voor Thema avonden.